Kāpēc saimnieces nevar vienoties par to, vai kotlešu maltās gaļas masai ir vērts pievienot maizi?

Mājās gatavotas kotletes ir ikviena mīļākais ēdiens. Piemērots gan parastajām sviestmaizēm, gan kā gaļas piedeva, piemēram, makaroniem vai kartupeļu biezenim. Pagatavošanā parasti izmanto maizi. Bet! Ja gatavojat tīru malto gaļu bez maizes , tā var izrādīties vēl garšīgāka. Austrumu virtuve ir tiešs pierādījums tam.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas!

Lasi arī: Kā var aizstāt cukuru: ko cukura vietā likt tējā un kafijā

Parunāsim nedaudz par to, cik daudz maizes drupatas nepieciešams, lai pagatavotu perfektas kotletes. Un vai tas vispār ir vajadzīgs? Katrs pavārs slavē savu recepti, bet kā ir ar objektīvu skatījumu uz šo jautājumu? Mēģināsim to izdomāt.

Maltā gaļa bez maizes

Ideālas kotletes

Tātad, kotletes. Malto gaļu vajag sajaukt ar maizi, olu, garšvielām… Bet cik daudz šīs maizes vajag un kāpēc no tās vispār atteicās?

Daži cilvēki joprojām maldīgi uzskata, ka maize (vairumā gadījumu klaips) ir nepieciešama tikai, lai palielinātu izejvielu daudzumu nākotnes kotletēm, tas ir, vienkārši ietaupītu naudu. Tas ir fundamentāli nepareizi. Maize ir vajadzīga kotletēs, lai tām piešķirtu maigu tekstūru. Tas ir viss.

Turpinājums nākošajā lapā… 

Leave a Comment